Elfajult a szerkesztőségi megbeszélés

Dühös igazgató: egy kollégát leszúrt, a többit fel akarta robbantani

Sérülései miatt egyelőre nem tudták kihallgatni a katonai kiadó vezetőjét a rémes tette indokairól, de egy kollégáját megölte, a többi pedig csak véletlenül úszta meg a halált.

2012.12.13 09:29ma.hu

Az egyik kollégáját szíven szúrta, a társigazgatókat pedig fel akarta robbantani egy katonai könyvek kiadásával foglalkozó varsói vállalat vezetője a túlságosan hevesre fordult igazgatósági ülésen. A 48 éves Krzystof Zolovic azonnal meghalt, amikor főnöke rátámadt. A zűrzavarban Cezary Solowski, az igazgató egy csomagot húzott elő és közölte, hogy egy bomba van benne, amit fel fog robbantani.

Ebből egyértelmű, hogy nem hirtelen felindulásból ölt, hanem előre készült a merényletre, a házilag eszkábált robbanószerkezet azonban idő előtt aktiválódott és a kezében robbant fel, súlyos sérüléseket okozva nemcsak a férfi kezén, de a gyomrában is. A tette indokaira azonban nem derült fény, az elkövető egyelőre nincs kihallgatható állapotban - számolt be az austriantimes.at című hírhonlap.

Azt azonban szinte biztosra lehet venni, hogy gyilkosság vádjával kell bíróság elé állnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.