Haza akart jutni a szerencsétlenül járt férfi

Kerítésbe szorulva fagyott halálra az éjjel

Nem tudni, miért a kerítés vasrácsain keresztül akart bejutni az otthonába egy 52 éves bajai férfi, akire fia hétfő reggel holtan talált rá: apja beszorult és halálra fagyott.

2012.12.10 11:29ma.hu

Holtan találta fia azt az 52 éves bajai férfit, aki hétfőn hajnali 3-4 óra között a zárt vaskapun keresztül akart bejutni a lakásába, ám beszorult a vasrácsok közé és mielőtt még valaki észrevette volna őt, a mínuszokban annyira kihűlt, hogy az a halálát okozta. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az idegenkezűség lehetősége nem merült fel, de egyelőre vizsgálják a tragédia pontos körülményeit, amelyhez az orvosszakértő elsődleges véleménye szerint a kihűlés vezetett.

A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, ők értesítették ezután a rendőrséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.