A téli időjárással összefüggő különböző káresetek

Egy ember fagyott meg a fővárosban, tíz embert sikerült megmenteni a hidegtől

Egy ember vesztette életét kihűlés miatt kedden a fővárosban, két ember szenvedett szénmonoxid-mérgezést és öten szenvedtek könnyebb sérülést a csúszós utakon.

2012.12.05 09:47HavariaPress

Egy ember életét vesztette kedden, a fővárosban, kihűlés miatt, tíz embert azonban sikerült megmenteni a hidegtől.

Két ember szenvedett szénmonoxid-mérgezést.

Öten sérültek meg a síkos úton, illetve kisebb balesetekben, őket a helyszínen ellátták, kórházba egy embert kellett szállítani.

A hivatásos katasztrófavédelmi erők, a rendőrség, az önkormányzati és önkéntes tűzoltók, a polgári védelmi szervezetek, valamint a mentők és a közútkezelők, kedden összesen 182 szakemberrel és 143 eszközzel vettek részt a téli időjárással összefüggő különböző káresetek felszámolásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.