Baltával vagdalkozott az anyja

Halálra fagyott a gyerek az utcán, mert félt hazamenni

Fagyottan találtak rá Szibériában egy kisfiúra, aki az éjszaka közepén az utcára menekült részeg anyja elől és nem mert visszamenni a házba.

2012.10.12 07:29ma.hu

Az éjszaka kellős közepén rémisztő zajokra ébredt egy hat éves kisfiú, és amikor kiment a szobájából, azt látta, hogy csontrészeg anyja épp a szomszédjában élő nővel csatázik, egy baltával. A rendőrség utóbb arra jutott, hogy valószínűleg nem akarta végignézni, mi történik és rettenetesen megijedt, ezért kiszaladt az utcára, majd órákon át nem mert visszatérni a házba.

Ám az eset a szibériai Cseremkovóban történt, ahol mostanában mínusz 30 fokos hideg van, a vékony pizsamában a gyermeknek esélye sem volt. "Ez egy borzalmas tragédia" - idézte a rendőrségi szóvivő kommentárját az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.