Jelena forró, akár a nyári rét

Végre valódi melleket is láthatunk!

Nem véletlen, hogy a nyári forróságot juttatja eszünkbe Jelena Jensen, és ebben csak részben van szerepe a hajladozó, szinte már szénaboglyává szikkadt rétnek, ahol nekivetkőzött.

2012.03.13 19:29ma.hu

Ízlések és pofonok különbözőek, így nem sietjük el a kijelentést, hogy Jelena Jensen tökéletes, de hogy közel áll hozzá, az biztos.

Tulajdonképp amivel kivívta csodálatunkat, az a természetesség: végre műanyaggal kipárnázott cicik helyett valódi kebleket láthatunk és lássuk be: egyáltalán nem kell szégyenkeznie, semmiben sem marad el a szilikonos pornósztároktól!

Izzasztó látvány, mi tagadás, legfőképp azért, mert a sárgára száradt mező emléke tényleg felidézi a tűző nyári forróságot, de nehéz eldönteni, hogy ettől lett-e melegünk, vagy Jelena egy eszkimókunyhót is megolvasztana maga körül?

Legközelebb azt is megnézzük, lesz még itt forró nyár, amikor szükség lesz némi hűsítésre...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.