Ilyen rendőrnők kellenének az utakra is

A cici nem fér a bőrpólóba, de másnak van helye!

Vörös bőrszerkó, cicire feszülő póló, formás fenék, és nicsak... az a gumibot nem is annyira egyenes, igaz, legalább hosszú és vastag. Mire készül vele?!

2012.03.08 19:29ma.hu

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy amikor az út mentén rendőrt látok, pláne ha még le is int, görcsbe szalad a gyomrom. Sosem lehet tudni, miféle kihágáson kap rajta, az meg szinte biztos, hogy a büntetés a pénztárcámnak nagyon fog fájni.

Bezzeg ha olyan rendőrök sorakoznának, mint mai modellünk, más miatt lennék izgatott, de még hogy! Egye fene, tőle még a büntetést is elviselném, na persze azzal a feltétellel, hogy a gumibotnak álcázott játékszert inkább én használnám rajta. Nem, még véletlenül sem ütlegelésre, annál sokkal jobb felhasználási módja is van!

Igaz, ha ilyen rendőrnők sorakoznának, akkor még véletlenül sem száguldoznék, hogyisne, még a végén valamelyiket nem tudnám jól megnézni! Kénytelen leszek másmilyen szabálytalanságot kitalálni, önök szerint például milyen büntetés járhat azért a vörös bőrruhás kommandótól, ha biztonsági öv nélkül gurulok el mellettük?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.