Csupasz mellekkel pattan a lóerőre

Imádja, ha valami a lába közt van

Szinte teljesen mindegy, hogy egy ló, vagy sok lóerő, a lényeg, hogy valami legyen a lába közt és máris mámorosan érzi magát Joanne. A látványtól mi is mámorossá válunk!

2012.03.07 19:39ma.hu

Egyetlen percig sem gondolhatjuk, hogy Joanne Guest afféle otthonülő, unatkozó kislány, nagyon is szereti az izgalmakat, sőt, a legjobban azt imádja, ha a lába közé kaphat legalább egy lovat, de inkább többet. Ahogy egy szál vékonyka bugyiban ráül és felberreg a motor, azonnal elkezdi bizsergetni, valósággal forr a vére olyankor!

Persze bizonyos szempontból Joanne egy kicsit konzervatív, mert ezzel a derékig felhúzott tangapánttal elkésett pár évtizedet, de ha neki így tetszik, meg a fodrokkal, lelke rajta. A lényeg úgyis az, ami nincs rajta, nevezetesen a melltartó.

Ezzel mindenkinek örömet szerez. Saját magának azzal, hogy így bőre minden porcikáján érzi az őt simogató szél érintését, nekünk meg azzal, hogy láthatjuk így motorozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.