Mire jó egy golyóstoll a rosszlányok kezében?...

Hú, de hegyes a ruhája, és még bugyija sincs!

Van az a mondás a kalapáccsal, meg a szöggel, tudják: akinek kalapács van a kezében, az mindent szögnek néz. Catalina Cruz is így lehet vele, csak ő mindig a szexre gondol és így mindent erotikus játékszernek néz.

2012.03.09 19:29ma.hu

Majd' átszúrják Catalina Cruz mellei a ruháját, annyira szabadulni akarnak már, és ez nem is csoda: látszik rajta, hogy a fantáziája bármikor beindul, a lényeg, hogy valami egyeneset és hosszút lásson, az sem baj, ha nem túl vastag.

Mint most a tolla, elég volt csak ránéznie, és tessék, a cicik máris beindultak, a többi csak úgy jött utána, magától!

Pedig elsőre nem is tűnik úgy, mint valami szex-erőmű, átlagos titkárnőnek néznénk, de aztán kiderül, hogy a főnökök nagy része - főleg az egyedülállók - pont ilyen segéderőről álmodozik.

Catalinának biztosan sokszor kell túlóráznia is, de ezt nem bánja, amikor pedig főnöke épp házon kívül van, akkor is feltalálja magát. Ki hitte volna, hogy egy egyszerű toll is milyen fallikussá tud válni...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.