Annabelle és Angel jól érzik egymást

Duplán adjuk az élvezeteket

Mit kezdjen magával két unatkozó szépség, ha egyetlen férfi sincs a környéken? Annabelle-t és Angelt nem kell félteni, feltalálják magukat!

2012.03.12 19:29ma.hu

Tudom, közhelyes, de annál igazabb a régi mondás, hogy egy gyönyörű nőnél csak kettő a jobb, és ez Annabelle és Angel esetében ismét beigazolódott. Külön fokozza a tökéletességet, hogy a két szépség külsőleg igencsak eltér: az egyik szőke, a másik fekete, az egyik olyan szemmel tud nézni, hogy abba beleremeg a láb, a másikkal meg gondolkodás nélkül összebújnánk romantikusan, de a legjobb, hogy nem kell választani közülük!

Miért is kellene? Láthatóan jól megvannak egymással, bár az fel sem merül bennünk lehetőségként, hogy ennyivel megelégednének. Nagyon is örülnének, ha egy határozott férfi is közéjük vetné magát, igaz, elnézve kétszemélyes játékukat jó esély van rá, hogy az a férfiember pillanatok alatt elveszítené határozottságát.

Sebaj, ilyen szépségekkel szemben még alulmaradni is megéri!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.