Nem tud kikapcsolódni és csak dolgozik a sztár...

Menekül valami elől? Jennifer Aniston még húsvétkor is robotolt!

Talán magánéleti problémái elől menekül, ezért dolgozott még húsvét hétfőjén is a negyvenéves színésznő. Amíg barátnői, Courteney Cox és Jennifer Meyer együtt töltötték a húsvétot Malibuban, Jennifer New Yorkban dolgozott.

Munkamániás? Jen dolgozott az ünnepek alatt! képgaléria

2009.04.15 15:40rtlbulvar.hu

Nemrég ért véget tizenegy hónapos kapcsolata John Mayerrel, valószínű tehát, hogy ezért menekül inkább a munkába. Anistont állítólag zavarta, hogy a zenész olyan sokat foglalkozik blogjával. 

Ez akkor kezdődött, amikor Európában volt, hogy népszerűsítse új filmjét. Mayer azt mondta, túl elfogalalt ahhoz, hogy válaszoljon a telefonhívásra, de arra volt ideje, hogy blogjába írjon. 

A filmben, amit jelenleg forgat, egy negyvenéves, hajadon nőt alakít, aki elszánt küzdelmet folytat azért, hogy gyermeke legyen. 

Sok a hasonlóság szerepe és valódi élete között, nem meglepő tehát, hogy épp őt kérték fel a főszerepre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.