A pasik dobják, de a legszexisebbnek választott

Szexi fotók - Végre valaminek örülhet Jennifer Aniston!

Bár a pasikkal rendre pórul jár a Jóbarátok sztárja, biztos, hogy nem a külsejével van gond! Egy férfiak által összeállított listán ugyanis ő kapta a legtöbb szavazatot a legszexisebb hölgy kategóriában.

Jennifer Aniston tud nagyon szexis is lenni! képgaléria

2009.03.30 12:15ma.hu
Megan Fox - a második helyezett

Újabban ismét csődbe ment kapcsolata miatt szerepel a címlapokon Jennifer Aniston - ugyanis szakított vele a legutóbbi szerelme, a zenész John Mayer.

No meg azért, mert megfelelő pasi híján a sztár lassan azon kezd gondolkodni, hogy egyedülállóként vág bele a "baba-projektbe".

Íme azonban egy igazán hízelgő hír a számára.

A Vogue-hoz hasonló, de elsősorban húszas-harmincas éveikben járó férfiaknak szóló Details magazin olvasói Hollywood legszexisebb nőjének választották a színésznőt!

Az már nem meglepő, hogy a barna szépség, Megan Fox is magasra került a listán.

Gisele Bundchen - övé a harmadik hely

Hiszen a Transformers sztárja az utóbbi időben az egyik legkörülrajongottabb színésznőnek számít.

Most azonban csak a második hely járt neki.

Újdonság a harmadik helyezés is: Gisele Bundchen modell kapta, aki épp a minap ment titokban férjhez focista kedveséhez.

Freida Pinto, a Gettómilliomos igéző szemű sztárja szintén új felfedezett, övé lett a 4. hely.

Az egyáltalán nem cérnavékony Kim Kardashian pedig ötödik lett - ez is bizonyítja, hogy a pasiknak igenis bejönnek a gömbölyű formák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.