A sztár újra szingli lett!

Mégse lesz esküvő! Pasija dobta Jennifer Anistont?

Jennifer Aniston újra szingli, legalábbis azt állítja a The Sun című brit napilap, mint írják, John Mayer azzal fogadta a Marley meg én című filmje angliai bemutatójáról hazatérő színésznőt, hogy neki nem megy tovább a kapcsolat.

Csak egy pasi oldalán volt igazán boldog Aniston! képgaléria

2009.03.13 15:40mellesleg

Jennifer és a Grammy-díjas zenész tavaly áprilisban kezdtek el randizgatni, majd szakítottak, és újra összejöttek. Az utóbbi időben már házassági terveikről cikkeztek a bulvárlapok. 

A jelek szerint tévesen, bár nem lehet tudni, valóban igaz-e, hogy ismét szétváltak útjaik. Az európai kiruccanáson Jent többször is faggatták magánéletéről. 

- „Ki mondta, hogy egy kapcsolatnak örökké kell tartania?” – mondta egyik alkalommal. 

Valószínűleg nem gondolta, hogy Mayerrel folytatott románca ennyire hamar véget ér. Pedig néhány hónapja John még arról mesélt, hogy meg szeretné kérni Jennifer kezét, már a gyűrűt is kiválasztotta. 

Persze nem ez az első eset, hogy szakítanak, így nem tudni, most mennyire gondolják komolyan. Mindenesetre a hírt egyikőjük sem erősítette meg. A napokban egy közeli barát elárulta, Jennifer még mindig Brad Pittet szereti. 

Ha ez igaz, akkor már tudjuk, miért futnak zátonyra a színésznő kapcsolatai, amióta elvált. Majdnem negyvenévesen még az igazit keresi, volt férjének pedig már családja van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.