Még csak nem is bodorítja - mégis drága!

Vérlázító: Jennifer Aniston szögegyenes haja heti 14 millióba kerül

Nem törődik az összeggel a csinos hollywood-i sztár, legalábbis, ha a hajáról van szó - Jennifer Aniston megdöbbentő pénzeket költ fodrászára, és még magával is cipeli.

Jennifer Aniston a Marley és én bemutatóján - ragyogó külsővel képgaléria

2009.03.05 11:05ma.hu

Igen jól jár a stylist-ja Jennifer Anistonnal - A gyönyörű színésznő, aki ha épp filmjével nem, akkor bajos pasi-ügyeivel szerepel a címlapon, döbbenetes összegeket hagy nála minden héten.

A Jóbarátok sztárja nem kevesebb, mint 56 ezer dollárt, átszámítva 14 millió forintot költ a tincseire, amelyeken első ránézésre semmi extra nincs - de még másodikra se...esetleg itt-ott némi satírozás.

Megértik egymást: Chris McMillan és Jen

Chris McMillan-nek hívják az úriembert, aki mindig Jen segítségére siet, ha hajügyi problémái akadnak.

A fodrászt Aniston még a Marley és én filmbemutatójára is magával vitte.

Fizette repülőútját, amely nem került kevesebbe, mint a sajátja - de biztosította számára az ötcsillagos hotelbeli elhelyezést és persze azért is kapott pénzt, hogy minden nap álljon Jennifer rendelkezésére, ha szükség van rá.

Szóval, nem rossz dolog a színésznő nélkülözhetetlen alkalmazottjának lenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.