A sztár szerelem guru lett!

Jennifer Aniston kerítőnőt játszott!

A pletykák szerint Jennifer Aniston jelentős szerepet játszott benne, hogy Kate Hudson és Owen Wilson újra egymásra talált. Jen ugyanis annyira megkedvelte a színészt, aki még akkor is régi szerelme, Kate Hudson miatt volt oda, hogy elhatározta, segít nekik újra összejönni.

Kate Hudson és Owen Wilson együtt! képgaléria

2009.03.10 15:00rtlbulvar.hu
Újra együtt vannak!

A Marley és én című vígjáték forgatása nemcsak azért volt hasznos, mert Jennifer Aniston és Owen Wilson jóbarátok lettek. A Jóbarátok egykori sztárja összeírta Owennek, hogy szerinte min kellene változtatnia ahhoz, hogy Kate meggondolja magát kettőjükkel kapcsolatban. 

Arra is ő bíztatta, hogy hívja fel a lányt, és mondja el neki őszintén az érzéseit. Wilson állítólag Jen utasításait követve hódította vissza volt barátnőjét. 

- „Jennifer Owen bizalmasa lett, telefonon keresztül értekeztek, hogyan győzze meg Kate-et, hogy megváltozott.”– idéz egy bennfentest a Female First. 

- " Jen rövid idő alatt Owen bizalmába férkőzött, és meggyőzte őt, hogy telefonáljon Kate-nek. Owen pedig elmondta, hogy mennyire megváltozott a szakításuk óta, sokkal megbízhatóbb lett, és remek pótapukája lehetne a színésznő fiának, Rydernek." – árulta el az egyik stábtag. 

A fő pontok a meggyőzésben abból álltak, hogy Owennek be kellett bizonyítania Kate-nek, hogy felelősségteljes pasi lett, valamint azt, hogy „példát tud mutatni” a színésznő kisfiának, Rydernek. Továbbá a szívhez szóló szerelmi vallomás se maradhatott el. 

Owen pedig telefonált, és győzött – legalábbis erre utal az a tény, hogy az elmúlt hónapban újra együtt látták Kate-tel. 

Az egykori álompár története különben 2006-ba nyúlik vissza, amikor egymásba szerettek egy forgatáson. Kapcsolatuk csupán kilenc hónapig tartott, és a szakítás annyira megviselte Owent, hogy 2007 nyarán öngyilkosságot kísérelt meg. 

Tavaly májusban aztán újra összejöttek, de csupán néhány hónapig bírták egymás mellett. Wilsonnak tehát most ismét sikerült visszahódítania szerelmét. Talán most sikerül nekik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.