Brad-et szereti - és meg is mondta!

Képek - Jennifer Aniston még mindig tud sokkolni!

Nehezen hihető, hogy jelenlegi párja örül Jennifer Aniston nyilatkozatainak - Ha ugyanis a Jóbarátok csinos sztárja kinyitja a száját, többnyire kiesik belőle egy Brad.

Régi szép idők: Jennifer Aniston és Brad Pitt boldogsága képgaléria

2009.03.11 16:00ma.hu

Sosem titkolta Jennifer Aniston, hogy nemigen tudta elfeledni a volt férjét, Brad Pitt-et.

A minap azonban ennek megdöbbentő bizonyítékát adta. A színésznő most sem tudja megállni, hogy ne hozza fel az exet, legalábbis interjúiból ez derül ki.

Felhőtlen boldogság Brad-del

Aniston legutóbb a Hello magazinnak mesélt, eredetileg a Marley és én című filmről, melynek Owen Wilson-nal együtt a főszereplője és jelenleg brit földön népszerűsíti a produkciót.

Jennifer nemcsak a forgatásról árult el részleteket, sőt, azok egyenesen érdektelenné válnak a további mondanivalója mellett...

A szőkeség ugyanis meghökkentő őszinteséggel kijelentette, hogy örökké szeretni fogja Brad Pitt-et!

Ezt azzal kapcsolatban árulta el, hogy a riporter megkérdezte tőle, milyen volt a sztár mellett, állandó rivaldafényben élni az életüket.

Aniston azt mondta, hogy nem volt könnyű, de egy percet sem bánt meg azokból az időkből. Gyönyörű és nehéz korszaknak nevezte a Pitt-tel töltött éveket, amelyet senki sem vehet el tőle.

Reményét fejezte ki, hogy egyszer még újra jó barátok lesznek - egész életében szeretni fogja, de nem akarja már tönkretenni magát miatta!

Jennifer arról is beszélt, hogy az ember igyekszik a fájdalmat elkerülni, mégis, olykor még többet okoz magának.

Jó példa egyébként erre, hogy ismerősei szerint a színésznő még mindig gyakorta hallgatja meg a Brad által annak idején hagyott hangüzeneteket, elolvassa a leveleit és rajzait nézegeti.

És vajon mit szól mindehhez jelenlegi párja, John Mayer, akivel a színésznő már második nekifutásra jár együtt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.