Hiába küzd szegény?

Képek - Jennifer Aniston-t idegen termékenyíti meg?

Sajnos nincs túl sok szerencséje a szerelemben a Jóbarátok csinos sztárjának - Ha Jennifer Aniston sokáig vár még az igazira, egyre csökkenhet az esélye az anyaságra.

Jennifer Aniston és John Mayer az idei Vanity Fair Oscar Party-n képgaléria

2009.03.26 12:10ma.hu

A szemrevaló színésznő öt évvel ezelőtt még nem gondolta volna, hogy az anyaság komoly akadályokba ütközik majd számára.

Jennifer Aniston ugyanis Brad Pittől való válása óta nem találta meg azt a férfit, akinek gyermeket szülne.

John és Jen: Ennek a románcnak is annyi

Egykori párjával nem vállaltak babát, mindketten karrierjükkel foglalkoztak, Aniston vélhetően úgy gondolta, ráérnek még.

Csakhogy nagyot koppant: Brad beleszeretett közös filmjük forgatásán Angelina Jolie-ba, akinek már akkor volt egy örökbefogadott kisfia - ma a sztár hat gyermeket nevel együtt Pitt-tel...

Ma már Jennifer is nagyon örülne egy kisbabának, sőt, kettőnek is, különösen, hogy egyre kevesebb az ideje: negyvenéves, és mielőbb szülni szeretne.

Pitt óta több színész kollégájával is összehozta a sors, de egyikük sem őt választotta végül élete párjának.

Legutóbb úgy tűnt, John Mayer zenésszel - akivel másodjára kezdték újra kapcsolatukat pár hónapja - működni fog a dolog, már az esküvő is szóba került köztük. Csakhogy a közelmúltban szakítottak egymással.

Egy ismerőse szerint Aniston elkeseredett - noha a külvilág felé most is vidám arcát mutatja. Már azon gondolkodik: adoptálni fog vagy a mesterséges megtermékenyítést választja, és idegen férfi spermájával esik teherbe - írta meg a Femalefirst.

A csinos színésznőt az utóbbi időben igencsak elfoghatta a nosztalgia is, hiszen a hírek szerint mostanában gyakran hallgatja volt férje, Brad Pitt egykori hangüzeneteit és olvasgatja szerelmes leveleit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.