A színésznő szégyelli, hogy ismét szingli?

Képek! Jennifer Aniston egy hatalmas kapucni mögé bújt! Miért rejtegeti magát?

Aránytalanul nagy, már-már az ormótlanság határát súroló kapucni mögé rejtette arcát a színésznő a minap. Furcsa, hogy Jennifer Aniston miért választotta a rejtőzködésnek ezt, az egész fejet eltakaró módját? Miért rejtegeti magát?

Jennifer Aniston arcát nem lehetett látni ebben a ruhában! képgaléria

2009.03.25 10:15ma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk a sztár ismét szingli, és a beharangozott esküvőből semmi sem lett… 

Míg az első hírek arról szóltak, hogy John Mayer vetett véget 11 hónapja tartó kapcsolatuknak, addig a külföldi lapok most arról cikkeznek, hogy Jen szakított. 

Állítólag azért, mert a zenész nem válaszolt a hívásaira, e-mailjeire, míg ő Európában népszerűsítette Marley meg én című filmjét, mondván túl sok a dolga, közben meg naponta többször is frissítette a profilját a Twitter nevű közösségi portálon. 

Bár magánélete ismét a padlón van, Jennifer nem panaszkodhat a karrierjére, hsiz újra forgat, méghozzá a The Baster című romantikus vígjátékon dolgozik, melyben egy 40-es éveiben járó egyedülálló nőt alakít, aki mesterséges úton esik teherbe. 

Csak azt nem tudja, hogy a legjobb barátja – akit Jason Bateman alakít a produkcióban – a sajátjára cseréli a kiválasztott donor spermáját, és így ő lesz a gyermeke apja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.