Ötletes dekorációk Északról

Fotók - Lopjunk a skandináv karácsonyból!

Már csak hetek vannak hátra, és elkezdődik a karácsonyi készülődés - számos dekorációs ötletet begyűjthettünk már, a skandináv módi azonban még hátravan.

Otthon dekor: lopjunk a skandináv karácsonyból! képgaléria

2011.11.11 15:55ma.hu

Hasonló, de mégis más - Skandinávia országaiban a karácsonyi dekorációk kicsit eltérőek a miénkhez képest. Lehet, szokatlannak tűnnek, de ötletet bátran lophatunk tőlük saját otthonunk dekorálásához.

Fotókért KATT a képre! - Fotó: schoener-wohnen.de

Ezekhez a díszítésekhez a fenyőág sem mindig szükséges - egy akármilyen faág is megteszi.

A díszek közül természetesen nem hiányozhat a rénszarvas. A karácsonyfákat imitáló, színesre festett gúla-formák modern díszítőelemek, a fehérre mázolt, kisméretű fadísz pedig olyan, mintha mini karácsonyfa lenne, persze díszekkel teleaggatva.

Nagyon hangulatosak a kézben vihető, világos vagy piros színű lámpások, melyekben gyertya világít. A puncsos tálat alulról gyertya melegíti.

A faágas dekorációk igen változatosak, az ajándékokkal megrakott fogas is üdítő újdonság lehet. Tekintsük meg a galériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.