Ötletes dekorációk adventi készülődéshez

Képek - Ilyet se láttunk még? Próbáljuk ki adventre!

Bármilyen hihetetlen, hamarosan megint advent időszaka következik - bár az idő még nem túlságosan télies, az előkészületekhez íme néhány kedves ötlet!

Otthon - Ötletes otthoni dekorációk adventre! képgaléria

2011.11.08 15:55ma.hu - Fotó: schoener-wohnen.de

Mindenki felderül egy-egy ötletes, nem szokványos dekoráció láttán - november végén kezdődik az advent időszaka, melyre kicsik és nagyok is nagy izgalommal készülnek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Az áruházakban, boltokban, tereken elkezdik árulni a karácsonyi díszeket, a dekorációs kellékeket. Szebbnél-szebb otthoni dekorációkat készíthetünk, az átlagosaktól eltérő díszekre pedig mindenki csodálattal néz majd.

Öltöztessük fel a tobozokat, kerüljön csillagos díszítés a cserepes növényre, állítsunk össze a karácsonyi égőkből apró szögek segítségével egy állatformát, vagy amit csak szeretnénk.

Szerezzünk be nem szokványos aljat a karácsonyi koszorúhoz, hozzávalókat a kertből - például a bogyós bokrokról. Nagyon mutatós lehet belőlük egy dekoratív ág is!

A kerti fákat vagy az erkély növényeit is feldíszíthetjük anyagból kivágott csillagformákkal.

A gyertyákra, amelyből a karácsonyhoz közeledve eggyel mindig többet gyújtunk meg, sajátkezűleg alkothatunk mutatós díszeket.

Végül pedig ne felejtsük el az almapuncs receptjét sem elérni valakitől!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.