Teremtsünk meleg hangulatot élénk színekkel

Fotókkal - Festéket neki! így dobd fel a bútoraidat

Lehet, olykor egyetlen új szín is elég, hogy megelégedettséggel töltsön el minket a látvány. Használjunk spray-t!

2011.10.21 15:55ma.hu

Unod a bútoraidat? Szükséged lenne egy kis újításra? Úgy érzed, a színek megváltoztatása jobb hangulatba hozna? Akkor rajta: mire vársz?

Manapság nem nehéz egy barna dohányzóasztalból pirosat csinálni, egy egyszerű, fehér lámpatartóból élénk sárgát varázsolni. A kerti bútorokat ugyancsak átfesthetjük valamilyen teljesen más színre - minthacsak újat vettünk volna.

Képekért KATT a képre! - Fotó: allyou.com

A szoba hangulatát könnyen megváltoztathatjuk azzal is, ha a fények színével variálunk - ehhez pedig nem kell más, mint egy színes papírlámpa, amely a lampionokra hasonlít.

Cseréljük le a kaspókat élénk árnyalatokra: pirosra, narancsszínűre, sárgára. Gyűjtsünk össze minél több, színes gyertyát, melyekből dekoráció készülhet az asztalra.

A bútorok foganyúit ugyancsak kicserélhetjük, olyan hatást keltve, mintha másikat használnánk.

Szerezzünk be élénk színű tálcát, tányérokat, asztali eszközöket - meg fogjuk látni, mennyivel más lesz a szoba, a lakás hangulata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.