Kreatív ötletek, amitől megújul a ház

Képek: Csináld ezt, ha nem tudsz mit kezdeni az időddel!

Mini homokozó a szobába a gyerekeknek? Új díszítés a kanapé fölé? Saját készítésű hűtőmágnes vagy gyertyatartó? Mindet megoldhatjuk egyedül, ráadásul szép és hasznos is.

Otthon - Tippek a lakásba: kreatívak és olcsóak! képgaléria

2011.10.06 16:55ma.hu

Ajándéknak is ideális, költséghatékony tárgyak, melyek újszerűvé varázsolják a szobát, az asztalt, a falat, vagy új játék lehetőséget teremtenek a gyerekek számára.

Ha kreatív ötletekre vágyunk, nézzünk bele képgalériába. Nincs szükségünk túl sok pénzre ahhoz, hogy ezeket a mutatós dolgokat elkészítsük.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

Fürdőszobánkat kiválóan feldobhatjuk például egy fehérre festett létrával, és ezen helyezhetjük el a törölközőket, néhány tároló kosarat vagy akár családi fényképet is.

Telerakhatjuk a szoba falát saját készítésű keretekbe foglalt fotókkal, teljesen megváltoztatva ezzel az összképet.

A gyertya nemcsak önmagában mutat jól: egy nagy, talpas pohárban, némi homokot szórva alá, kagylókkal körberakva hangulatos kis tartóba helyezhetjük.

Egy szép anyaggal bevonva, szalaggal megkötve a régi váza se lesz olyan unalmas. Evéshez újszerű előkéket készíthetünk, ha színekben azzal harmonizáló apró gombokat varrunk rájuk - a szalvéta is elkészíthető ugyanerre a mintára.

Régi, már nem használt hajcsatok, díszek egy mágnes felragasztásával kiváló hűtőmágnesként szolgálhatnak.

A gyerekek örülni fognak egy saját készítésű, beltéri homokozónak: csak arra kell ügyelni, hogy legyen alatta valamilyen védőszőnyeg, aminek nem árt, ha leszóródik egy kevés a homokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.