Lehet, hogy az ismerősök furcsán néznek majd

Képek - Kicsit "dilis", kicsit modern adventi koszorúk

A mai világban már szinte semmi sem meglepő - régi szokásokon is újítottunk. Így van ez az adventi koszorúval is, melynek akár meghökkentően modern változataival is várhatjuk a karácsonyt.

Otthon - Kicsit "dilis", kicsit modern adventi koszorúk képgaléria

2011.11.10 15:55ma.hu

Embere válogatja, ki marad meg a hagyományos anyagoknál és formáknál, és ki vált valami újra, szokatlanra.

Van, akit kifejezetten inspirál, hogy újdonságokat próbálhat ki és eltérhet a szokványos formavilágtól, mások azonban a régi karácsonyokat szeretnék idézni.

Íme néhány, valóban nem megszokott külsejű adventi koszorú - legtöbbjük modern otthonokba illik, vagy legalábbis olyan berendezéshez, amely az anyagához, stílusához passzol.

Ilyen a fémből készült és szalag alakúra hajtogatott példány, melybe hagyományos fehér, hosszúkás gyertyák illeszthetők, vagy az ezüstösen fénylő, leginkább konyhai tálalóra emlékeztető darab, amely azonban a maga nemében meglehetősen egyszerű.

Az adventi zacskós megoldás mókás és a számozott gyertyás, fém lappal ellátott adventi "koszorú" bárhova illik, ahogyan a plüss állatfigurás, a színes gömbökből készült koszorú, vagy a kerek mécsesek berakására alkalmas, hosszúkás, lapos fa változat is.

Érdekes a zöld szalagból készült alap is, a sarkakra helyezett piros gyertyákkal. Tekintse meg a galériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.