Szeptember 5.

Nyílt napokat szervez az egri színház

A teátrum és a színjátszás népszerűsítése, illetve a bérlet-értékesítések növelése érdekében nyílt napokat, nyilvános próbákat szervez az egri Gárdonyi Géza Színház.

2012.09.04 11:44MTI

Az első alkalommal a színház tánctagozatának a kulisszák mögött zajló munkájával ismerkedhet meg a közönség szeptember 5-én - közölte Pilisy Csenge, az intézmény médiareferense.

Mint elmondta, szerdán a publikum betekinthet A fából faragott királyfi című táncjáték felújító próbájába, illetve Topolánszky Tamás, a tánctagozat vezetője előadást tart a díjnyertes koreográfia születéséről. Meglepetésként a látogatók megkóstolhatják a művészek által készített finomságokat, illetve a színház ez alkalommal 15 százalékos kedvezménnyel értékesíti a szombati napra szóló bérleteket.

A tervek szerint a sorozat folytatódik. A továbbiakban a Gyertyafény keringő és A játék a kastélyban című előadás kulisszatitkait tárják fel a publikum előtt a produkciók szereplőinek segítségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.