Józanul sértegetni nagyobb bűn, mint részegen?

Fluor Tomi: "Tudtam, hogy ez nagyon durva lesz!"

Ezerszer is megbánta már Fluor Tomi, hogy a szájára vette Kiszel Tünde szőrzetét, de hiába kér bocsánatot, a naptárdíva nem enyhül. Fluor most már finomabban, de újra ellentámadásba lendült.

2011.06.07 16:29ma.hu / Tabu TV

Miközben Fluor Tomi legszívesebben kitörölné azt a bizonyos két évvel ezelőtti bulit az életéből, Kiszel Tünde minden létező alkalmat megragad, hogy felemlegesse. Néhány hete ugyanis ismét szárnyra kapott a világhálón az a videó, amelyen az akkor még szinte ismeretlen tinirapper válogatott jelzőkkel illeti Kiszel Tündét és az ő hónalj- és intim szőrzetét.

A videót milliók látták ebben a pár hétben és napokon keresztül minden létező bulvármédiumban ez volt a központi téma. A naptárdíva érthető módon nagyon felháborodott a videó láttán, és azt sem lehet a szemére vetni, hogy ezek után nem elégedett meg egy egyszerű bocsánatkéréssel.

Pedig Fluor őszintén megbánt már mindent, ezúttal a Tabu TV-nek magyarázta el, hogyan is indult az egész valójában és hol tart most az ügy.

Fotó: fluortomi.hu

"Ez az egész már két éve volt. Akkor a közelében sem voltam a médiának és tényleg csak egy hülyegyerek voltam, aki feltévedt egy celebrendezvényre, ahol ingyen volt a pia." - mondta a tinisztár, hozzátéve, hogy ezeket a tényeket mindenképp enyhítő körülményként kellene értékelni.

Azt viszont most már ő emészti nehezebben, hogy ezek után Tünci még véletlenül sem hagyja elcsitulni a hullámokat, helyette bárhol megjelenik, mindenütt igyekszik szóba hozni az esetet. Nemrég Kiszel ügyvédje kijelentette, hogy mindenképp bíróságra viszik az ügyet, és arra is emlékeztetett, hogy ennél sokkal kisebb becsületsértési ügyért is 3 millió forintot sikerült kiharcolniuk az alperestől.

"De erről még nem kaptam értesítést. Gondolom, ennek is van egy átfutási ideje" - töprengett Fluor. Ennek ellenére reménykedik abban, hogy valahogy mégis megússza az egészet.

Közben viszont egészen finoman ő is ellentámadásba lendül. "Sokkal súlyosabbnak tartom viszont azt, hogy Kiszel Tünde józanul rágalmazott engem tévécsatornákon: ledrogosozott és sorolhatnám... Tudom bizonyítani, hogy ezek nem igazak!" - magyarázza a tabutv.hu felvételén Fluor Tomi.

Az a bizonyos videó egyébként már tavaly is elkezdett terjedni, de akkor még kevesebben ismerték a fiút és emiatt kisebb visszhangja is volt. Az újbóli hírbe hozás viszont kétségbe ejtette Fluort.

"Megmondom őszintén, hogy nekem egy fél napos gyomorgörcs volt, amikor megláttam a videót. Ültem az ágyon és néztem ki a fejemből, mert tudtam, hogy ez nagyon durva lesz... Szégyelltem magam, mert nem is Kiszel Tünde ellen szólt ez az egész, egyszerűen csak egy részeg rendbontás volt. Lehetett volna akárki a célpont abból a szintből, amit Tünde képvisel!" - mentegetőzött az ifjú celeb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.