Ocsmány stílusban beszélt a tinisztár Tünciről

Kiszel Tünde milliókat perelhet ki Fluor Tomiból

Bírósághoz fordul Kiszel Tünde, miután néhány hete nyilvánosságra került és széles körben elterjedt egy videófelvétel, amelyen Fluor Tomi minősítette a naptárdívát - minősíthetetlen stílusban.

2011.05.31 10:42ma.hu

Szinte nem akad olyan internethasználó fiatal, akihez ne jutott volna el a Fluor Tomiról készült videófelvétel, amelyen a tinisztár minősíthetetlen stílusban nyilatkozik Kiszel Tündéről. A néhány perces felvétel a Mizu előadója szerint két éve készült, és a meghatározhatatlan buli helyszínén Flour láthatóan igen jól érezte magát, többek szerint ebben nemcsak alkohol játszott szerepet, hanem egyéb kedélyjavító szerek is.

A tinik által bálványozott híresség szavait nemcsak a nyomdafesték, de a monitor sem tűri túl jól, ezért jelen cikkben sem idézünk belőle. Mindenesetre Fluor előbb csak Tünci testszőrzetét kezdte kritizálni, szerinte Kiszel Tündében semmi nőies dolog nem fedezhető fel, "mégis mindenütt ott van, talán a sok szőr miatt" - mondta, majd amikor egyre jobban belelendült, egymás után kerültek elő az ocsmányabbnál ocsmányabb jelzők is.

Fotó: fluortomi.hu

A videó érthető módon pillanatok alatt elárasztotta az összes létező közösségi oldalt és fórumot, így Fluornak nem maradt más választása, mint nyilvánosan bocsánatot kérni Kiszeltől, és elismerni, hogy egy érett korú nőről még akkor sem mondunk ilyeneket, ha egyébként ezt gondoljuk.

Csakhogy a naptárdíva nem hagyja annyiban a dolgot, ügyvédhez fordult és eldöntötte, bíróságra viszi a rágalmazást. Dr. Hyross Virág az Új Ásznak elmondta, az emberi méltóság megsértéséért milliós kártérítésre tartanak igényt és hozzátette, ennél kisebb jogsértésért is hárommilliót akasztottak le korábbi ellenfelükről.

Vermes Orsolya menedzser szerint Tüncinek be kellene érnie a bocsánatkéréssel, ám ő és az általa képviselt sztár nem esik kétségbe akkor sem, ha valóban bírósági idézést kapnak. "Kiszel Tünde egy internetes hírportálon drogos senkinek nevezte Fluort" - jegyezte meg a menedzser, és ez kimeríti a rágalmazás fogalmát.

Már csak az a kérdés, hogy vajon a bíróság hogyan fogja ezt a kijelentést értékelni, tekintve, hogy Tünci a fent nevezett videóra reagálva rágalmazta meg Fluort...

Még több hír Kiszel Tündéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.