Nem juthat a mennybe, ha disznózsírral szennyezték

Disznózsíros golyóval ölték meg Bin Ladent?

Biztosra akartak menni az amerikai katonák, vagy csak öncélú szórakoztatás volt, hogy disznózsíros golyót lőttek Oszama Bin Laden fejébe? Állítólag a terroristavezér így nem juthat a mennybe.

2011.06.07 17:29ma.hu

Tényleg lehetséges, hogy Oszama Bin Ladent disznózsírral kent golyóval lőtték agyon? Ha hinni lehet egy bizonyos Ezüstgolyó nevű kenőolaj készítőjének, akkor nagyon is lehetséges, ráadásul nem véletlenül helyettesítette a normál puskaolaj egy részét folyékony zsírral.

Az iszlám szerint ugyanis a disznó tisztátalan állat, és aki annak bármely részével szennyezte magát, akár evett belőle, akár más módon került kapcsolatba az állattal, az már nem juthat a mennybe. A készítők szerint az Ezüstgolyó Fegyverolaj 13 százalékban cseppfolyósított szalonnát (vagyis egyszerű zsírt) tartalmaz, ami így igen hatékonnyá teszi az iszlám terroristák ellen vívott harcban - olvasható a Daily Mail cikkében.

Lehet is némi alapja, mert állítólag az iszlámok jobban félnek ettől az anyagtól, mint magától a haláltól.

Fotó: Youtube


Persze azt nem lehet tudni, hogy valóban ilyen "szennyezett" lövedéket küldtek-e Bin Laden fejébe, de a termékkészítő honlapja szerint az amerikai hadsereg tényleg az ügyfelei közé tartozik. "2004 júliusa óta több ezer palack Ezüstgolyó típusú fegyverolajat osztottak szét az amerikai katonák között." - olvasható az oldalon.

A dolog egyetlen aprócska szépséghibája, hogy a Korán azt is kimondja: ha valaki kényszerből fogyaszt disznóterméket, akkor az felmentést kap és mégsem zárják ki a paradicsomból.

Márpedig akárhonnan is nézzük, a fejbelövés finoman szólva is kényszernek tekinthető - ez esetben pedig itt maradtunk kétségek közt: vajon a hírhedt terroristavezető végül bejutott a mennyországba vagy mégsem?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.