Este eltemették, reggelre meg is halt

Belehalt a játékba: bátorságból temettette el magát

Bátorságpróbát akart tenni egy orosz fiatalember, de életébe került a hencegés: belehalt az élve eltemetésbe, mire kiásták a föld alól. Az éjszakai vihar okozta a vesztét.

2011.06.02 11:29ma.hu / manna.ro

Csak a bátorságát akarta próbára tenni, de végül az életével fizetett meggondolatlanságáért egy orosz fiatalember, aki egy egész éjszakát akart eltölteni a föld alá ásva - de most már örökre ott marad. A 35 éves férfinak egy barátja segített a műveletben: előbb közösen kiásták a gödröt egy kertben, majd a szintén általuk készített koporsóba feküdt a "bátor" hullajelölt.

Valójában csak saját kitartását akarta tesztelni, de a biztonság kedvéért a faládába egy pokrócot, egy üveg vizet és a férfi mobiltelefonját is berakták, a koporsóra pedig egy szellőzőcsövet szerkesztettek.

A barát még ellenőrizte a telefon működését, miután deszkákkal gondosan letakarta a sírgödör tetejét, majd békés nyugovóra tért. Másnap reggel azonban szinte sokkot kapott, amikor a koporsóból nem érkezett válasz: a kiásás után derült ki, hogy a bátorságpróbába belehalt a jóbarát.

Alekszej Lubinszki nyomozó elmondta, hogy valószínűleg az aznap éjjeli vihar okozhatta a végzetes tragédiát: az özönvízszerű eső teljesen eltömítette a szellőzőcsövet, így a férfi megfulladt a saját maga által készített koporsóban.

Arról nincs hír, hogy amikor érezte, hogy fogy a levegője, próbálta-e haszálni a telefonját, vagy az sem működött a vihar miatt.

Egy évvel ezelőtt már történt egy hasonló eset ugyancsak Oroszországban: az akkori áldozat a haláltól való félelmétől szeretett volna megszabadulni - végérvényesen sikerült neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.