Csendesebb vizekre evezett a lélekbúvár

Joshi Bharat: "Időben hagytam abba"

Közel egy évvel a saját talkshow-ja megszűnése után szólalt meg Joshi Bharat, hogy elmondja, hogyan élte meg a "szakítást". Persze nem maradt azóta se munka nélkül, csak másképp csinálja.

2011.05.25 13:29ma.hu / Tabu TV

Némi nosztalgiával tekint vissza Joshi Bharat az első, saját nevét viselő show-ra, annak ellenére, hogy továbbra sem szakadt meg a kapcsolata a tévézéssel, és még műfajában is hasonlót csinál, csak más keretek között.

"Ahogy megy az idő, az emlékek megszépülnek a régi talk show-t illetően..." - emlékszik vissza az indiai bábmesterből lett lélekbúvár a Tabu TV kamerája előtt. A show délutánonként jelentkezett a tv2 csatornáján, és a többi délutáni beszélgetős show-hoz hasonlóan itt is hétköznapi emberek hétköznapi problémáiról esett szó, csak kissé eltérő stílusban, némiképp több lelki háttérrel.

A nézőkért folytatott harc azonban mindig kőkemény, és már egyre nehezebb volt úgy megcsinálni a műsort, hogy az ne csak a szigorú törvényeknek feleljen meg, de közben a nézők érdeklődését se veszítse el. Így aztán Joshi lekerült a délutáni műsorsávról, de a tv2 továbbra is számít rá.

Joshi Bharat és Gombos Edina (Fotó: FEM3)


Az elmúlt hónapokban nemcsak a reggeli órákban találkozhatnak vele rajongói, hanem a csatorna tematikus "női" adóján Gombos Edinával közösen próbálják megfejteni a lélek rejtelmeit.

"Az Edina & Joshi egy külön műsor, de mégis valami kis hasonlóság van. Sok beszélgetés van híres emberekkel és társadalmi drámákról. Nagyon jó volt csinálni a délutáni beszélgetéseket. Sok jó dolgot csináltunk benne, de abban hiszek, hogy mindennek van eleje, közepe és vége. Úgy gondolom, hogy mi időben hagytuk abba!" - magyarázza a tabutv.hu riporterének Joshi.

"Ennyi volt benne!" - teszi hozzá. Joshi Bharat úgy véli, ha tíz évig csinálta volna ugyanazt, akkor azonosult volna egy szereppel, míg végül már el sem hitték volna róla, hogy másra is képes. Így viszont meg tudta mutatni egy másik arcát, ráadásul több ideje jut a családjára.

Még több hír Joshi Bharatról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.