Elvonási tünetek Joshi miatt

Aláírást gyűjtenek a nagyik az indiai műsorvezetőért

Nyáron még ismétlésekkel csillapította a TV2 a nézők éhségét, szeptembertől azonban egyáltalán nem kapják meg a nagymamik a délutáni Joshi-adagjukat. Az érintettek lázadoznak.

2010.09.07 18:29ma.hu

Ám szeptember elejétől az indiai sorselemző és békítőember már egyáltalán nem jelent meg az otthonokban, és ezt legfőképp a nyugdíjas korosztály vette zokon.

A héten már látni lehetett az elvonási tüneteket” - árulta el Joshi a Napi Ásznak.

Fotó: tv2.hu

A műsorvezető népszerűségét jól mutatja, hogy nyáron megtudta, egy nyugdíjasokból verbuvált klubban még aláírásokat is elkezdtek gyűjteni, hátha sikerül visszakönyörögniük a képernyőre kedvencüket. A klub szószólója egészen mellékesen a konkurens csatorna teleregényében szereplő Marenec Fruzsina („Emma”) nagymamája.

Az idős asszony azt is elmondta Joshinak - derül ki a Napi Ászból -, hogy esettanulmányként tekintettek a műsorra: időről időre összejöttek és elemezték, milyen helyzetben milyen tanácsot adott a perlekedő feleknek Joshi.

Az indiai származású, eredeti szakmája szerint bábszínészből lett békítőmester műsorának végét az ORTT is örömmel fogadta, annál is inkább, mert az számos esetben nem felelt meg a kora délutáni idősávra vonatkozó szigorú előírásoknak. Az alkalmanként verekedéssel, trágár beszólásokkal tarkított műsor a tavaszi szezonban ért véget.

A hírek szerint azonban hamarosan új műsorral tér vissza Joshi, bár arról egyelőre nem tudni, mi lesz az új koncepció, de az biztos, hogy a nagymamák is megnyugodhatnak.

Mit titkol Joshi Bharat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.