"A félelmet ki kell irtania"

Joshi Bharat: Semmi közöm Mónika kirúgásához!

Különös vádak érték az indiai származású lélekelemzőt - Joshi Bharat megdöbbentőnek tartja, hogy vannak, akik szerint neki is szerepe volt Erdélyi Mónika RTL Klubtól való elküldésében.

2010.10.25 08:29ma.hu - Fotó: tv2.hu

Alaptalanok a vádak - szögezi le Joshi Bharat, aki megdöbbenve hallott arról, egyesek szerint neki szerepe volt benne, hogy Erdélyi Mónika végül kénytelen volt távozni az RTL Klubtól.

Joshi közölte, eszébe sem jutott volna soha ilyesmi, többször találkoztak személyesen is, és mindig rokonszenvesnek találta Mónikát, ráadásul a műsorvezető egyébként is nehéz helyzetben lenne, mivel egyedül neveli két lányát.

Erdélyi Mónika - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Sosem harcoltak egymással, az egészséges verseny pedig csak jó tett a véleménye szerint. Nem kíván rosszat ellenségeinek sem, nemhogy az ellenfeleinek.

Joshi kijelentette, ő okosnak tartja Mónikát, nem hiszi, hogy bármilyen tanáccsal kéne őt ellátni. Tisztában van vele, hogy ha egyik ajtó bezárul, kinyílik három másik, csak nyitott szemmel kell járni. A magából árasztott félelmet ki kell irtania - szögezte le Joshi Bharat a Napi Ászban.

Erdélyi Mónika és az india lélekelemző műsora egyidőben futott a két konkurens kereskedelmi csatornán. Áprilisban azonban először Mónika show-ja fejeződött be, nyolc év után, majd nem sokkal később Joshi Bharat-é is.

Mindkét műsor kapott büntetést a médiahatóságtól, nem is egyszer. Egy ideig még mentek az ismétlések, Mónika és Joshi show-jának korábbi epizódjaiból, de egy idő után ez is megszűnt.

A nézők kezdetben igyekeztek visszakönyörögni a képernyőre a két műsort, aláírás-gyűjtéssel, közösségi oldalakon klubok alakításával, de hiába.

Az indiai származású, eredeti szakmája szerint bábszínészből lett Joshi Bharat show-ja ugyanaz miatt ért véget, mint Mónikáé, számos esetben nem felelt meg a kora délutáni műsorsávra vonatkozó szigorú előírásoknak. Joshi és Mónika show-ja alkalmanként verekedéssel, trágár beszólásokkal volt tarkítva.

Mi történt? Kis híján elsírta magát Joshi Bharat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.