Oprah babérjaira pályázik a hazai műsorvezető

Erdélyi Mónikának megint új kellene

Könnyed szórakoztató műsort szeretne vezetni Erdélyi Mónika - Mint bevallotta, a saját show-jában megjelenő családi tragédiák az utolsó években már igen megviselték.

2010.08.23 12:34ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem bánná, ha nem kéne többé rettenetes családi tragédiákkal foglalkoznia - vallotta be Erdélyi Mónika, akit megérintettek és meg is viseltek ezek a helyzetek a Mónika show utolsó éveiben. Lazább és fajsúlyosabb témákkal is szeretne foglalkozni egy könnyed, szórakoztató műsorban, olyanban, mint a népszerű Oprah Winfrey show-ja.

Élvezi a hangulatát. Első helyen szerepel a kívánságlistáján, bár úgy érzi, ez nem az az időszak, amikor az embereknek kívánságaik lehetnek a munkaadóikkal szemben. Jó ideig nem fog indulni ilyen műsor a csatornán, de kivárja a sorát - szögezte le Mónika a Sorry magazinban.

Erdélyi Mónika nyolc éven át naponta jelentkező show-jában bizonyított, melyet azonban idén áprilisban levett a képernyőről az RTL Klub. A műsor miatt az utóbbi időben a médiahatóság többször is büntetéssel sújtotta a csatornát.

Noha Mónika gyorsan átkerült a Reggeli című műsorba, ez a munka sokak szerint éppen neki való és ő élvezi is feladatát, sokszor hiányolta saját show-ját.

Ennek egy alkalommal a Fábry show-ban hangot is adott, amikor megdícsérte a humorzsák stúdióját.

A Mónika-show megszűnése után elmondta: örülne annak, ha a csatornája a közeljövőben egy hasonló, beszélgetős műsor vezetését bízná rá.

A műsorvezető azonban nem bánkódik túlzottan - a Reggeli vezetése mellett saját üzletei is vannak. Két gyermeket nevel egyedül - idősebbik lánya, Viktória korábbi házasságából, míg a kis Olívia Johanna a sztár legutóbbi kapcsolatából született, édesapja a zenész Mukli Gyula.

Mónika még többet akar fogyni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.