A legjobb barát helyett Anikó és Gigi a riporter

Miért nem Éva vezeti az Alekosznak Valót?

Úgy lett volna logikus, ha az Alekosznak Való című háttérműsort Éva vezeti, hisz nála jobban senki nem ismeri az egykori villalakók közül az Okostojást. Mégis más kezébe került a mikrofon.

2011.05.19 11:29ma.hu / RTL Klub

Amikor kiderült a ValóVilág4 döntője után, hogy Alekosz újabb szereplési lehetőséget kap a csatornától, VV-Éva senkiben nem hagyott kétséget afelől, hogy saját magát látná legszívesebben a műsorvezetői székben. Persze a show fő részéből esélye sem lett volna Lilut kitúrni, de bízott benne, hogy az éjszakai háttérműsorban, az Alekosznak Valóban terem majd neki némi babér.

Fotó: RTL Klub / Fókusz


Ehhez képest keserű csalódás volt számára, amikor a szerepre várakozásaival ellentétben mégis Anikót és Gigit kérte fel a csatorna. Bár Alekosz párkereső show-ja már lassan két hete tart, csak most derült ki, mi állt a döntés hátterében.

"Olyan egykori villalakót kerestek a feladatra, akik inkább szenvedtek Alekosz nyomulásától, semmint barátok lettek volna." - hangzott el a Fókusz szerda esti adásában. Vagyis még a háttérműsorral is erősíteni kívánták a két műsor közti kontrasztot: a ValóvVllában Alekosz kergette a nőket, most pedig a nők kergetik őt - és mindenképp olyasvalaki kellett riporternek, akinek van személyes benyomása Alekosz udvarlásaival kapcsolatban.

Anikó és Gigi tehát örülhet, hogy annak idején nem engedett a csábításnak, Éva pedig nem keseredik el, mert bár nagy álma, hogy riporter lehessen, eleinte úgyis a háttérmunkával szeretne megismerkedni. Ráadásul a csatorna tartogat még neki egy, a nézők előtt egyelőre titkos szerepet Alekosz műsorában is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.