Nem tudták, hogy kamu a teszt, mindent bevallottak

Sírás és ordítás: Lebuktak Alekosz csajai a hazugság-vizsgálaton!

Fogalmuk sem volt az Alekoszért versengő nőknek, hogy a hazugságvizsgálat nem valódi, így végre kiderült, hogy a lányok többsége nem a szexkiborg, hanem inkább a hírnév miatt költöztek a villába.

Alekosz megtisztította a lányokat képgaléria

2011.05.16 11:29ma.hu

A gyanakvás fura szerzet: befészkeli magát az ember agyába és onnan nagyon nehéz kiűzni. Márpedig Alekosznak szörnyű gyanúja támadt: annyira furcsának találta néhány napja a lányok viselkedését, hogy felmerült benne: nem is szeretik őt, a háttérben inkább valami érdekeltségi viszonyok mozoghatnak.

Márpedig ha ez igaz, akkor ideje mielőbb utánajárni! Nem is várt sokat: Olivérrel kitalálták, hogy egy hazugságvizsgálat alá vetik az összes lányt, de aztán rájöttek, tulajdonképp elég, ha a lányok csak azt hiszik, hogy hazugságvizsgálaton vesznek részt, a mérésnek nem is kell valódinak lenni.

Így aztán vasárnap reggel Olivér egy marcona rendőrrel - vagy annak kinéző személlyel - állított be a lányokhoz és a hangelemzéses vizsgálat azon nyomban kezdetét is vette. A lányok egymás után ültek a "speciális" mikrofon elé, hogy színt valljanak, és az eredmény nem is okozott túl sok meglepetést.

Fotó: RTL Klub (További képek a galériában)


A többség beismerte, hogy nem Alekosz miatt jelentkezett a játékba, nem szerelmes belé és nem érez testi vonzalmat se iránta. Mindössze ketten nyilatkoztak úgy, hogy szerelmesek és akár életük végéig boldoggá tudnák tenni a görög hősszerelmest.

Az örökké viháncoló Andi pironkodva, de határozottan vallotta be érzéseit, Barbara pedig sírva fakadt, mert hirtelen beléhasított: mi van, ha Alekosz nem érez ugyanígy iránta?

Néhányan azt állították, hogy bár nem Alekosz volt a fő szempont a beköltözésükkor, mostanra ez megváltozott, sőt, a nagyszájú testvérpár szerint épp ez a normális, mert amit a két szerelmes lány érez, az csak fellángolás, őszinte érzelmeket tehát kizárólag Magdi és Beatrix táplálhat - fejtették ki.

De nem maradt el az igazi meglepetés sem: Anita annyira kiborult a nyilvánvaló lebukástól, hogy előbb ordítozni kezdett, majd teljesen összeomlott és Alekosztól sűrű elnézéseket kérve mondta ki végül, hogy inkább önként feladja a játékot - na jó, a bezártságra hivatkozva, az mégsem olyan ciki.

A görög vigasztalta egy picit, de épp csak amennyire az illem megkívánja, aztán útnak eresztette, nem is próbálta tartóztatni. A furcsa az egészben csak az, hogy Anita nemrég még ugyanígy zokogott akkor, amikor azt ecsetelte, hogy neki ez a pasi "überelhetetlen", és hogy álmai netovábbja, hogy neki szülhessen, világéletében erre vágyott.

Szép alakítás volt, csajok, de lehullt a lepel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.