Kitört a háború a görög szívtipró női közt

Alekosz: "Uraltam a száját" - Elcsattant az első csók!

Elcsattant az első forró csók Alekosz és az egyik kiválasztott nő közt, de ahogy várható volt, máris elindult az intrika a többiek részéről. Talán most ébredtek rá a nők, hogy egymás ellen küzdenek?

Bálba vitte Alekosz a lányokat képgaléria

2011.05.13 13:29ma.hu

"Teljesen uraltam a száját, én irányítottam az eseményeket" - dicsekedett Alekosz a legfőbb bizalmasának, miután visszatért az első romantikus randevúról. A görög hős Andreát választotta partneréül a párkereső műsor 3. estéjén, aki saját bevallása szerint is rettenetesen zavarban volt, talán ennek tudható be a szűnni nem akaró viháncolása, és ez a többi lányt is egyre jobban zavarja.

Mint ahogy a féltékenység is, ami abban a pillanatban kirobbant, amikor a szőke, szemüveges lány kisétált a villából, hogy kettesben töltse az estét imádottjával.

A többieknek persze fogalmuk sem volt róla, hogy pontosan hova fogja vinni Alekosz a nőt, és ahogy az már lenni szokott, természetesen mindannyian csak egyetlen helyet tudtak elképzelni: az okostojás lakókocsiját, benne a luxuslakosztállyá alakított hálóval.

A bál estéjén Andi Szilvivel beszélget (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, galéria a képre kattintva!)


Különösen felháborította a magát legszebbnek és abszolút nyertesnek tartó Magdit az a tény, hogy miközben a napot Alek vele, Andival és Brigivel töltötte (de azért számításai szerint azért mégiscsak ő volt a főszereplő), a tyúkudvar kakasa mégis egyetlen pohárköszöntő alapján döntötte el, hogy inkább Andit viszi romantikázni.

"Szexeljen, amíg csak tud. De ha valamilyen párt választ magának, arra vigyázzon, becsülje meg és szeresse. De Alekosz nem hülye, kihasználja a helyzetet és jól teszi. Addig tegye, ameddig tudja. Ha már megtalálja a szerelmet, akkor az érzelmei fogják vezérelni. Most még csinálja!" - háborgott Magdi.

Persze azért Andreát sem kell félteni: visszatértekor megnyugtatta a pattanásig feszült lányokat, hogy "semmi olyan nem történt", közben meg bölcsen hallgatott róla, hogy azért egy kicsi "olyan" mégiscsak volt. Az a szenvedélyes csók legalábbis több volt a semminél, és ezt Alekosz is pont így gondolta, amikor Olivérrel kitárgyalták a napot.

"Fantasztikus" - jellemezte az eseményeket a görög, bár ugyanezt az egy szót hajtogatta tulajdonképpen egész este, így várható volt, hogy most sem fogja túlcifrázni a jelzőket. Csak Magdi nem tartja fantasztikusnak az események ilyetén alakulását.

Ezek után izgalmas lesz a ma esti szívceremónia, ahol újra távoznia kell néhány lánynak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.