Hazaküldte a gyanúba keveredett lányt a görög

Alekosz elvesztette a bizalmat: tényleg prosti volt Beatrix?

Drámaként élte meg az Alekoszért küzdő testvérpár az elválást, amit a bizalmatlanság váltott ki. Alekosz megtudta a Beatrixról szóló pletykákat és már nem tudott hinni neki.

Alekosz hazaküldte Beatrixot képgaléria

2011.05.18 16:50ma.hu

Nagyon magabiztos volt a tegnap esti Szívceremónia előtt Beatrix, ám keservesen csalódnia kellett neki is és testvérének is: Alekosz bizalmát elveszítette, mert különös és cseppet sem hízelgő hír kapott szárnyra róla.

Amint arról a ma.hu is beszámolt, az elmúlt néhány napban több nőről is kiderült, hogy a menyasszonykereső show előtt prostituáltként kereste a kenyerét, ami természetesen alaptalan pletyka is lehet, de az biztos, hogy legalább négyen gyanúba keveredtek. Beatrixról a volt párja rántotta le a leplet, igaz, testvérét, a szintén nagyszájú Magdit sem kímélte, őt azonban Alekosz egyelőre nem vonta kérdőre.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

Annál inkább Beatrixot, aki saját bevallása szerint már hosszabb ideje egyedülálló, és azt mondta, semmi olyan nincs az életében, amit Alekosznak tudnia kellene. De a görög szívtipró fülébe addigra már menthetetlenül befészkelte magát a bogár, és az esti ceremóniát is azzal kezdte, hogy előre elmondta: olyasvalakit fog hazaküldeni, akiben többé nem tud maximálisan megbízni.

Persze a kulcsok átadása kis híján kudarcba fulladt, miután Olivér szűnni nem tudó röhögőgörcsöt kapott az Alekosz ajkán maradt szájfénytől, de az Okostojás határozottan kizavarta barátját, ne rontsa az "ünnepélyes pillanatot".

Miután a lányok megkapták a kulcsokat és már csak egy várt gazdára, a két testvérnek nem volt kérdés, hogy csak egyikük folytathatja a küzdelmet Alekosz szívéért. Ám a korábbiaktól eltérően ezúttal a főszereplő nem engedte meg a kiejtett játékosnak, hogy végignézze a ceremóniát: még azelőtt felszólította Beatrixot a villa elhagyására, mielőtt húga nyakába akasztotta volna az utolsó kulcsot.

Magdi kijelentette, úgyis ő az, aki jobban megérdemli, hogy boldog legyen. De nem lehet nyugodt, a villában felütötte a fejét a féltékenység: Olga a ceremóniát követő esti partin megfenyegette Alekoszt, hogy egyszer majd megmutatja neki, milyen érzés, ha mással látja csókolózni őt.

Lehet, hogy itt az ideje, hogy a lányok már ne szövetségesként, hanem valódi ellenfelekként tekintsenek egymásra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.