Az esetlensége tartja benn a Nagy Duettben?

Videó: Sarka Katát felizgatja, ha Hajdú Péter énekel

Sarka Kata alig látja a férjét, amióta elindult A Nagy Duett, mégsem panaszkodik, mert elmondása szerint imádja hallgatni Hajdú Péter produkcióit. Péntek esténként egészen felizgul a tévé előtt!

2011.05.13 11:29ma.hu

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Sarka Kata telefonja Hajdú Péter "énekhangján" szólal meg, de egy nagyszabású díjátadón a vendégként jelen lévő egykori modell azt is bevallotta, hogy péntekenként az élő közvetítést nézve kifejezetten felizgul férje láttán-hallatán.

Ez persze azt is bizonyítja, hogy a showman és felesége még ma is ugyanolyan szerelmesek egymásba - tudta meg a Tabu TV az Álomnő-Álompasi díjátadó gáláján. Persze ehhez az is kell, hogy néha távol legyenek egymástól, így annál jobban örülnek a találkozásnak.

Márpedig A Nagy Duettnek köszönhetően mostanában igencsak kijut nekik a különlétből, Kata szinte alig látja otthon a férjét, aki a versenyre való készülés mellett is a szokásos aktivitással készíti a Frizbi adásait.

Sokan csodálkoznak egyébként, hogy hogyan lehet még mindig versenyben Hajdú Péter az énekesek viadalában, a műsorvezető úgy véli, ennek pont az esetlensége az oka.

"Bizonyos prekoncepciók ledőltek velem kapcsolatban. Szerintem jó látni esetlennek azt az embert, akiről egészen mást képzelnek el." - fejtette ki az internetes sztártévé riportjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.