Szeretője szó nélkül távozott a hulla mellől

Sokk a szállodában: álló szerszámmal halt meg a 83 éves férfi

Szeretője egy szó nélkül távozott a szállodából, ahová a nyugdíjosztás napján szoktak járni: a szobalánynak lett gyanús, hogy ezúttal a férfi nem hagyta el a szobát.

2011.05.04 13:29ma.hu / manna.ro

Ágyban, párnák közt halni meg, vagy még inkább a szeretőnk karjában - hány férfi álmodozik ilyen végről! Egy 83 éves romániai nyugdíjasnak ez meg is adatott, bár valószínűleg nem ilyen végre számított a havi rendszerességű légyott során.

Az idős férfi minden hónapban, a nyugdíjosztás napján kibérelte ugyanazt a hotelszobát, hogy 70 éves szeretőjével töltsön el néhány kellemes órát. A személyzet már jól ismerte a párost, szokásaival együtt: érkezés után előbb megvacsoráztak, majd az éjszaka végetértével közösen távoztak.

Ezúttal azonban apró változás tűnt fel az alkalmazottaknak: reggel csak a nő sétált ki a szálloda bejáratán. A szobalány rosszat sejtve nyitott be a szobába, és félelmei beigazolódtak: a vén kujon meztelenül, félreálló szájjal, de teljes harci díszben feküdt az ágyon - és kétséget kizáróan halottan.

Az egyik alkalmazott a helyi sajtónak elmondta, az öregember arca láthatóan fájdalomtól torzult el, úgy sejtik, a sikeres teljesítés érdekében valamilyen potencianövelővel tuningolhatta fel magát az aktus előtt.

Azt a későbbi vizsgálat fogja kideríteni, hogy így volt-e, és ha igen, volt-e köze a szernek az idős férfi halálához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.