A papa korával vagy a kék tablettával volt a baj?

Néha már a potencianövelő sem segít?

Potencianövelő tablettákat rendelt egy nyugdíjas férfi az internetről, ám hiába próbálkozott a pirulákkal, a várt hatás nem akart bekövetkezni. Most a gyógyszerforgalmazót perli.

2011.05.02 17:29ma.hu

Egyelőre még csak vizsgálják, mennyire jogos a nyugdíjas férfi panasza és ki a valódi hibás az alábbi történetben, mindenesetre néha nagy furcsaságokat produkál az élet.

A romániai Galac megyében élő idős ember - a pontosabb koráról nincs közelebbi információ - az éjszakákat szerette volna örömtelibbé tenni, de mivel magától már nem akart egy-két testrésze működni, úgy döntött, egy potencianövelő még segíthet rajta.

Az interneten keresztül rendelte meg a bűvös pirulákat, mindjárt hat dobozzal, hogy ne kelljen elaprózni, a termékért összesen 1300 lejt fizetett ki. Ám amikor bevette a csodaszert, a várt hatás teljesen elmaradt.

A csalódott öreg ezért a fogyasztóvédelemhez fordult, mondván, szerinte a szer hamis volt. A forgalmazó viszont azzal védekezik, hogy egy bizonyos kor fölött már a tabletták sem segítenek, ezért nem hajlandók teljesíteni a férfi követelését, vagyis a vételár visszafizetését.

A fogyasztóvédelem egyelőre a tabletták összetételét vizsgálja, hogy tényleg valódi potencianövelőt kapott-e a panaszos, a kérdés csak az, hogy ha ott nem találnak hibát, akkor hogyan folytatják a vizsgálódást?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.