Senki nem kerül avatatlanul a fináléba

"Én akarok irányítani" - Anikó elveszítette a szüzességét

Nem okozott nagy meglepetést a VV4 utolsó kiválasztása, legfeljebb az események körítésében lehetett felfedezni váratlan elemeket. Az utolsó párbajra már biztos, hogy Anikó választ ellenfelet magának.

Pikáns leszbi játék Gigivel, Szandikával és Anikóval képgaléria

2011.04.25 09:36ma.hu

Senkit nem ért váratlanul a ValóVilág utolsó kiválasztásának végeredménye, már az előző alkalommal is többen jelezték, Anikót mindenképp szeretnék még egy végső megmérettetésre elküldeni, de biztosra akartak menni, ezért úgy intézték, hogy ne Bécivel kerüljön szembe a legutóbbi alkalommal. Anikó pedig bármennyire is bevallotta, hogy fél ettől a párbajtól, nem titkolta, hogy közben várja is.

Érthető: nem könnyű azzal a tudattal a stúdióba menni és a nézőkre bízni magát, hogy egyetlen helyre van csak a finálétól, de azzal is tisztában volt, hogy át kell esnie a "tűzkeresztségen", hogy megerősödve vehesse fel a harcot az utolsó összecsapásban a fődíjért.

Persze ehhez előbb még meg kell nyernie a párbajt, amelynek másik résztvevőjéről még csak sejteni sem lehet semmit. Nem véletlenül.

Az utolsó két fiú, Alekosz és Jerzy ugyanis egészen tegnap estig biztosra vették, hogy ők ketten mindenképp finalisták lesznek, az utolsó párbaj a két lány között fog eldőlni.

Fotó: ValóVilág


Anikó azonban igencsak elbizonytalanította őket, sőt, már a hét közepén pedzegette Évának, hogy nem akarja, hogy a két fiú teljesen nyugodt lélekkel, a finálé biztos tudatában vágjon neki az utolsó hétnek. Ahhoz viszont, hogy ebben tényleg biztos lehessen ő maga is, a kiválasztást nem bízhatta a véletlenre, így addig-addig matekozott, amíg elérte, hogy ne alakuljon ki szavazategyenlőség, ne Jerzyn múljon, ki lesz a kiválasztott és ki döntheti el a párbaj másik résztvevőjének személyét.

Miután abban biztos volt, hogy ő legalább két jelet kapni fog, de azt nem tudhatta, hogy a harmadik Évára, vagy védettség híján Jerzyre kerül, Alekosz neve alá tette a saját jelét, alaposan összezavarva ezzel nemcsak az okostojást, de Évát is - aki szintén meg volt győződve róla, hogy az utolsó párbaj "csajos összecsapás" lesz.

Anikó egyébként Alekosztól és Évától kapta a jelét, míg Jerzy az utolsó hét nagy összeborulásai ellenére Évától szabadulna.

Ahogy tehát az elmúlt időszakban megszokhattuk, ezúttal sem lehet nyugodtan hátradőlni, mert még az utolsó kihívás is tartogathat meglepetéseket, Anikó nyíltan bevallotta, hogy mostantól ő szeretné mozgatni a szálakat, és ezáltal a két fiú mégsem várhatja nyugodtan a szerda estét.

A rosszkislány érezhetően magára maradt, amióta sorra kiestek mellőle a hozzá közel álló játékosok, de egyáltalán nem lesz meglepő, ha a következő három napban mindenki megpróbálja "helyrehozni" az eddigi viszonyt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.