"Hazugpólót" és büntetést kapott a Törtető

Éva kiborult: Alekosz Anikónál próbálkozott éjszaka

Nem alakulnak jól Éva dolgai a Villában: nem elég, hogy szabályt szegett és emiatt bűnhődnie kell, még a lakók is hazugnak kiáltották ki, Alekosz meg másnál kereste a boldogságot.

Párbaj: VV Éva és Gigi egymást próbálta túlharsogni képgaléria

2011.04.13 10:29ma.hu

Nagy mázlija van Évának, hogy a héten viselheti a lila kendőt, különben nem sok esélye lenne a ValóVilág fináléjába kerülni: a villalakók egymást pontozták aszerint, hogy ki a leghazudósabb, és végül őt érte a megtisztelőnek llegkevésbé sem nevezhető "jutalom", felvehette a "hazug" feliratú pólót.

De nemcsak ez az a ruhadarab, amit a Törtető lánynak mostanában kötelező viselnie: ugyanazt a hibát követte el, mint nemrég Béci, többször is megfeledkezett a védettséget jelképező lila kendő viseléséről, így a szerkesztők arra utasították, hogy egy teljes napon keresztül lila ruhákat kell hordania.

És ezzel még nincs vége Éva megpróbáltatásainak. Az előző éjjelt féltékenységtől gyötörve hánykolódta végig, miután rájött, egyetlen hű szövetségese, Alekosz a Legfőbb Ellenségnél keresi a boldogságot.

A történet közvetlen előzménye Éva és Anikó vehemens ordítozása volt, ahol a két lány harcias amazonként ugrott egymásnak, végül nagy kiabálások közepette megfogadták, hogy soha nem lesz köztük barátság. Ezek után mindenki nyugovóra tért, ám nem sokkal később Anikó arra ébredt, hogy Alekosz osont az ágyához az éj leple alatt és udvarolni kezdett, dicsérve az illatát, a közelségét.

Anikó nemcsak mosolyogva fogadta a bókokat, de még viszonozta is azokat, sőt, simogatni kezdte Alekosz hátát, majd megígérte, hogy "holnap" odabújhat mellé, de most nem lehet.

Fotó: valovilag.hu (További képek a galériában)


Miközben azonban mindketten azt hitték, hogy a többiek békésen alszanak, Éva nagyon is ébren volt, és bár hallani semmit nem hallott, de a sötétben kivette, hogy egyetlen támasza az ősellenségnek kikiáltott Anikóval kacérkodik.

Előbb jól hallhatóan "jézusmáriázott" egyet, ám miután Alekosz nem vette a lapot, kerek-perec rászólt, hogy menjen már aludni. Az Okostojásnak se kellett több, "majd pont te fogod eldönteni" - vágott vissza, és csak akkor ment az ágyába, amikor Anikó is határozottan közölte, egyedül szeretne aludni.

Éva persze azonnal Jerzyhez szaladt panaszkodni, ami fölöttébb meglepő, korábban őt is mindennek elmondta, de hogy a bizalmába avatná vagy nála keresne vigaszt, arra a legvégső esetben sem gondolt volna senki.

Egyértelműen látható, hogy Alekosz távolodik Évától, egyre többször szólogat be neki, nem egyszer kritizálta már amiatt, hogy "csak hízik a villában", és jobban odafigyelhetne magára, a féltékenységgel telt éjszaka után pedig - miközben Anikó, Jerzy és Béci az udvaron tárgyalták ki a történteket - a villa étkezőjében kijelentette, azért nem tudna összeházasodni vele, mert középen nyomja a majonézt.

Ehhez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.