Fél szeme bánhatja a "kirobbanó élményt"

Avart akart égetni, tévét robbantott a férfi

Akár látását is elveszítheti az a férfi, aki óvatlanul látott neki a kertrendezésnek. Megfeledkezett a korábban elásott, használhatatlan tévéről, ami az arcába robbant.

2011.04.21 14:29ma.hu / manna.ro

Szó szerint az arcába robbant egy romániai férfinek a tévéje, amikor véletlenül felgyújtotta és a képcsőben lévő gáz a hő hatására szétnyomta a szerkezetet. Az 50 éves férfi persze egyáltalán nem a tévét akarta túlhevíteni, sőt, még csak eszébe sem jutott, hogy tragédia történhet, épp ez volt a baj.

A szerencsétlenül járt ember a húsvéti előkészületek részeként úgy döntött, rendbe teszi a kertet is, ezért egy kupacba gyűjtötte az elhullott leveleket, száraz ágakat, szemetet. Arról viszont valóban megfeledkezett, hogy valamivel korábban a kert ugyanezen részébe ásta el a már használhatatlan tévéjét, és gyanútlanul gyújtott tüzet épp fölötte.

Nem kellett sok idő, a készülék hatalmas robajjal szakadt ki a földből, a férfi pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett, elsősorban az arcán, a szeme környékén.

A manna.ro úgy tudja, hogy akár a látása is áldozatul eshet a feledékenységének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.