Meglepődött, hogy nem maradt orra

Brutális videó: Saját orrában robbantott petárdákat!

Nem tudni, mire számított az a ninja-álarcba bújt férfi, aki videóra vette, hogy felrobbant két, az orrába dugott petárdát. A szerkezetek ugyanis tényleg felrobbantak.

2011.04.13 14:29ma.hu

Van egy régi mondás: "Nagy az Isten állatkertje - csak alacsony a kerítés!" Az alábbi videón látható férfi tökéletesen illusztrálja ezt a mondást, ép ésszel nehéz magyarázatot találni rá, hogy egyáltalán hogyan juthatott az eszébe ekkora őrültség.

FIGYELEM! Csak erős idegzetűeknek!

A férfi egy-egy kisméretű petárdát helyezett az orrába, a kanócokat pedig összefonta, hogy biztosan egyszerre durranjanak. Hogy mire számíthatott, az rejtély, mindenesetre a petárdák valóban felrobbantak az orrában, és ez láthatóan nemcsak meglepte az öngyilkosjelöltet, de igen nagy fájdalmakat is okozott neki.

A vagány bemutatónak induló akció valóban könnyen végződhetett volna tragédiával, az azonban nem derül ki a videóból, hogy később a sürgősségi osztályon hogyan magyarázta meg a fiatalember a brutális sérülést.

Egy biztos: a hivatalból eljáró nyomozóknak könnyű dolga volt, a videó minden kétséget kizáróan bizonyította az önkezűséget és a feltehető elmebajt is.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.