A nagy és bizsu gyűrű nem kellett Szandikának

Videóval: Szandika eljegyezte Gottit!

Jobban szereti az ezüstöt az aranynál a villa Plasztikcicája, de eljegyzési gyűrűben mégsem ismer pardont, úgyhogy hiába találta el a méretét Gotti, mégis inkább ő jegyezte el a fiút.

Képekben a Való Világ plasztikcicája, Szandika képgaléria

2011.04.15 13:29ma.hu / Tabu TV

Ékszerválogatásra indult Szandika, de nem egyedül, hanem szerelme, Gotti és egy kamerával felszerelt stáb kíséretében tért be az egyik neves szaküzletbe. Annak ellenére, hogy határozott elképzelései vannak a hozzá illő ékszerekről, örömmel fogadta az üzlet stílusszakemberének tanácsait.

Kiderült többek közt, hogy a természet motívumait alapként felhasználó cégnél idén elsősorban a növények, állatok és madarak jelennek meg az ékszereken, különös hangsúllyal a tollakra, ám Szandikának a szakértő inkább a nagy méretű, kristályokkal díszített kiegészítőket javasolja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

A ValóVilág plasztikcicájának pedig nagyon is tetszettek az ékszerek, és látható, hogy legszívesebben az összeset felpróbálta volna, de aztán beérte az ezüstökkel, mert azok mindig is közelebb álltak hozzá, mint az arany. Leginkább a nyakláncokat kedveli, de ha már a szerelmével volt, akkor egyértelmű, hogy inkább a gyűrűket kezdték nézegetni.

Olyannyira belemelegedtek, hogy a Tabu TV kamerája előtt Gotti azon nyomban fel is húzta az egyik éket Szandika ujjára, aki azonban túl nagynak találta azt, és mint mondta, egyébként is bizsu, úgyhogy gondolt egyet és közölte: "majd inkább én jegyezlek el téged". Majd ahogy mondta, úgy is tett, pillanatok alatt Gotti ujján díszelgett egy gyűrű.

Bárki másnál azt gondolhatnánk, ez csak egy pajkos játék volt, de ahogy Szandika és Gotti közt zajlanak az események, minden viharos gyorsasággal történik és nem sokat gondolkoznak rajta, lehetséges, hogy ez a hirtelen jött ötlet számukra is valódi eljegyzéssé fordul át?

Még több hír Szandikáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.