Túlvan az újabb plasztikai műtéten a lány

Videó - Eltűnt Szandika turcsi orra!

Nem véletlenül a plasztikcica kategóriában került be a ValóVilágba Szandika: kijövetele után sem hazudtolta meg titulusát, rajtra készen áll egy mellműtéthez, a fogorvos is készül, most pedig épp megkapta vadiúj orrát.

Pikáns leszbi játék Gigivel, Szandikával és Anikóval képgaléria

2011.04.12 10:29ma.hu

Amióta csak kijött a villából, Szandika megállás nélkül járja a különböző orvosi rendelőket. Persze szó sincs arról, hogy beteg, épp ellenkezőleg, nagyon is jól van, csak szeretné magát még jobban érezni. Ehhez pedig a ValóVilág plasztikcicájának arra van szüksége, hogy újabb és újabb szépészeti beavatkozásokat végeztessen el magán.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Szandika a fogát, a mellét és az orrát akarja átszabatni, mindegyik feladatba bele is vágott, ám érthető módon eltérő ütemben halad a beavtkozásokkal.

Miközben a fogorvos már levette a fogmintát és készülnek a szükséges pótlások, a mellműtéthez pedig az előzetes vizsgálati eredményeket kell már csak megvárni, Szandika máris kés alá feküdt: az orra volt az első látványos átalakítás "áldozata".

Fotó: valovilag.hu (További képek a galériában)


Szandika előbb konzultált a sebésszel, megbeszélték, mik a lány igényei és mennyire lehet azokat kivitelezni, aztán nem sokkal később már a műtőben találta magát, ahol hozzáláttak a beavatkozáshoz.

A nagy eseményre szerelme, Gotti, valamint a Tabu TV stábja kísérte el a szőke leányzót.

"Azt akarom, hogy ne legyen ilyen turcsi! Egy olyan normál orrot szeretnék, ami nem tűnik fel, hanem csak beleolvad az arcomba..." - közölte konkrét igényét VV Szandika, az orvos pedig biztosította arról, hogy mivel nagyon karakteres nemcsak az orra, hanem a szája is, mindenképp az arc egészébe illesztve készíti el az új orrot. "A turcsisággal is fogunk tudni mit kezdeni" - nyugtatta meg Szandikát Dr. Rezek Ödön.

Természetesen a végeredményre még néhány napig várni kell, a műtét után Szandika orra nemcsak a kötések miatt nem látható, de a beavatkozás miatt még úgyis duzzadt, és nem mutatná a végleges formát, de biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan mindenki megláthatja, milyen lett az új plasztikcica!

Még több hír Szandikáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.