Óriási a szerelem a plasztikcicánál

Hoppá: Szandika bepasizott - Gombi testőrével már össze is cuccolt!

Bár a villából kijőve még esze ágában sem volt pasizni, az meg végképp nem szerepelt a tervei közt, hogy elköltözik Sanyitól, mégis hirtelen minden megváltozott Dika életében.

Pikáns leszbi játék Gigivel, Szandikával és Anikóval képgaléria

2011.03.21 18:29ma.hu / Napiász Online

Még maga Szandika is meglepődött, mekkora fordulatot vett alig több mint egy hét alatt az élete. „Az élet kiszámíthatatlan.” – ismerte be, nem sokkal azután, hogy múlt héten még arról számolt be, nem akar elköltözni Sanyitól és egyelőre pasira sincs szüksége.

A dolgok azonban máshogy alakultak, a szerelem pedig hirtelen jött a ValóVilág plasztikcicája számára.

Gombár úr egy fényképet vitt be a villába a barátairól, és a fényképen már egyből kiszúrtam ezt a pasit. Sokat beszélgettünk róla, és sokat fantáziálgattam. Ugyan én mondtam, hogy nem szabad elsőre külső alapján ítélkezni, én mégis megtettem.

Aztán kijöttem a villából, nekem pedig senki nem szólt, hogy mi történik a hátam mögött, én pedig nem igazán hajtottam ezt az ügyet. Aztán egy délutáni adás felvételén találkoztunk, bemutatkoztunk, felhívott délután, felhívott este, és azóta nála vagyok.

Ennyire kiszámíthatatlan ez a dolog. Nincs semmilyen rigolyája, azok inkább nekem vannak.
” – újságolta nevetve Szandika a NapiászOnline-nak, aki azt is hozzátette, hogy óriási a szerelem köztük.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

A Gotti becenevű fiú az internetes lapnak elmondta, már a villában kiszúrta magának Szandikát, és nem tántorította el az sem, hogy a barátai valósággal idiótának nézték, amikor kijelentette, hogy neki ez a nő kell.

A párbaj után két napig tartott, míg megszerezte a lány telefonszámát, de a következő napokban igencsak megnőtt a telefonszámlájuk. Aztán az első igazi randi után valahogy felgyorsultak az események, Szandika felment Gottihoz, és azóta el sem akarnak szakadni egymástól.

"Még nem tervezünk semmit, hiszen túl szép ez a dolog. Hirtelen jött, de nagyon nagy a szerelem" - mondta el Szandika, hozzátéve, hogy Sanyi is őszintén örül a boldogságának, és egyáltalán nincs ellenére, hogy a lány már alig-alig fordul elő az ő házában.

Még több hír Szandikáról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.