A mérete jó, csak a formáján faragna

Képek: Szandika új cicit akar!

A villából történt kiszavazása óta sokkal boldogabb és elégedettebb, de a plasztikai beavatkozásoknak nem tud ellenállni, elsőként a melleit formálná át, aztán majd jöhet az orra is.

Pikáns leszbi játék Gigivel, Szandikával és Anikóval képgaléria

2011.03.17 17:29Napi Ász Online
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További pikáns fotók a galériában)

Bár csak néhány napja "szabadult" a ValóVilágból, Szandika nem tölti tétlenül napjait, máris tele van a jövőjére vonatkozó tervekkel. Ám mielőtt bármi komolyabb projektbe fogna, először is idejét látja egy újabb plasztikai beavatkozásnak, ezúttal a melle lenne soron.

A villa plasztikcicája az önkéntes rabság ideje alatt is többször mondogatta, hogy még számos dolgot szeretne megváltoztatni magán, ám eddig ez csak elméleti szinten jöhetett szóba, a megvalósítással meg kellett várnia, míg újra kikerül a valóságshow falai közül.

Érdekes módon viszont nem a mellei méretével, hanem annak formájával van gondja, ezért csak az implantátum formáján változtatna a következő beavatkozás során.

"Aztán az orromat is szeretném megcsináltatni, de jelen pillanatban az elsődleges célkitűzésem a fogyókúra.” – mesélte Szandika a NapiászOnline-nak, hozzátéve, hogy mióta kijött a villából, többen is mondták neki, hogy az életben sokkal csinosabb, mint amit a tévé mutatott.

Még több hír Szandikáról ITT

A teljes cikket itt olvashatja el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.