Fullszervíz vár a plasztikcicára

Videóval - Bőven lesz munka Szandika szájában

A Való Világ plasztikcicája már kiskora óta bajlódik a fogsorával, most azonban úgy néz ki, hogy egy budai magánklinika jóvoltából nem lesz több gondja vele.

2011.03.25 06:35Tabu tv

VV Szandikának a várva várt szerelem után most hamarosan újabb nagy álma válik valóra egy teljes fogászati fullszervíz tekintetében. A plasztikcica a napokban magán fogászaton járt, ahol a szakember megígérte neki, hogy hamarosan olyan szép mosolyt varázsol a szexi sztárnak, amilyenre mindig is vágyott.

"Szép fogakat szeretnék! Kicsi korom óta mindig a fogaimmal voltak csak problémáim... már 21 éves vagyok, úgyhogy szeretnék végre normális fogakat!" - mesélte panaszait az orvosnak Szandika a tabutv.hu videójában.

"Réses volt a fogsorom, mert nem nőtt ki egy fog. Ezért van egy fogszabályzóm, ami elöl összehúzott párat, de oldalt maradt két rés, amit szeretnék eltüntetni. Ezen kívül az összes fogam el van csúszva és az előző orvosok sem úgy csinálták meg, ahogy szerettem volna, úgyhogy teljesen elölről kell kezdeni az egészet..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szandika, a Való Világ plasztikcicája, aki nem titkolja, hogy a fogorvosnak bőven lesz munkája a szájában.

"Ő elégedetlen a mostani állapotával, de különféle eszközökkel mi is meg fogjuk nézni, hogy mire van szüksége. Hamarosan felállítunk egy diagnózist és el fogom mondani, hogy milyen esélyei vannak egy olyan mosolyra, amire eddig csak vágyott." - mondta el az internetes sztártévé felvételén dr. Losonczy Levente, aki a tervek szerint jövő héten már el is végzi Szandikán a szükséges korrekciót.

Szandika egyéb korrekciókat is végeztetne

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.