Aki szombaton nyer, az egész versenyt is nyerheti!

Videó: Béci izgult, de végül Jerzyre kötötte a zöld kendőt

Nehéz döntés volt Béci számára, hogy kit vigyen szombaton párbajozni, de már azelőtt bocsánatot kért Jerzytől, hogy kimondta volna a nevét. A szépfiút nem érte váratlanul.

2011.04.14 15:39ma.hu

"Az elejétől fogva hangoztatom, hogy én nyerni jöttem ide" - jelentette ki Béci szerda este, amikor belekezdett monológjába a párbajellenfél megnevezése előtt, majd hozzátette: "a végjátékban nem mindegy, hogy kit viszünk ki párbajozni, és ez olyan dolog, mindenki értse meg, amit muszáj megtenni!"

A Testvér korábban a riportszobában Balázsnak elárulta, hogy rettenetesen nehéz volt meghoznia a döntését, de akkor vált igazán élessé a verseny, amikor kiesett a játékból a húga és Laci is feladta a további küzdelmet.

A korábbi értelemben vett klikkek már rég felbomlottak, az utóbbi napokban a nézők is érzékelhették, hogy bár továbbra is megvannak a szoros baráti kötelékek, már nem határolódnak el annyira egymástól a játékosok, és most már mindenki részéről jól érezhető a taktikázás, mindenki mindenkivel alkudozik, esélyeket latolgatnak, kit kell kivinni, ki mikor élvez védettséget - egyszóval érezhetővé vált a vég közeledése.

Mielőtt Béci kimondta volna a kihívottja nevét, mindenkihez külön-külön szólt néhány szót. Évának bevallotta, ha nem lenne rajta a védettséget jelző lila kendő, nem lett volna kérdés számára, kivel menjen szombaton a stúdióba.

Jerzynek célzott egy korábbi beszélgetésükre, aminek a végjáték és a döntő szempontjából nagy jelentősége lehet, olyannyira, hogy úgy véli, az, aki a szombati párbajt megnyeri, annak nagy esélye van a legvégső összecsapásból is győztesként kikerülni.

Alekosz nyeregben érzi magát, amióta a zöld kendő Béci kezén van, de a fiú felhívta a figyelmét: ha most győztesként tér vissza a villába, akkor az Okostojás nagyon meggyengülhet a lelki társa elvesztése miatt. Ezzel meglebbentette előtte azt a lehetőséget, hogy akár elszakíthatja őket egymástól Évával, és ez láthatóan Alekosznak tényleg nem esett jól.

Anikó viszont eddig még sosem volt párbajozni, Béci pedig nagyon ügyesen úgy csűrte-csavarta a szavakat, hogy a Rosszkislány arcára volt írva: tudja, hogy ő megy most párbajozni. Ám Béci végül még egy utolsó csavart tett a történetbe és azt mondta, megadja a lehetőséget neki, hogy elérje az álmait, következő héten kivihesse magával azt a személyt párbajozni, aki a legnagyobb szívfájdalmat okozta.

Végül a gonggal szinte egyidőben befejezte a monológot és a zöld kendőt Jerzyre tette. A Szépfiút nem lepte meg a döntés, de elmondta, ő is győztesként szeretne visszatérni a villába.

A küzdelem ezúttal is nagy lesz, és ami nagyon biztos: Giginek lesz a legnehezebb a nézőtéren ülni, látván szeretett bátyja és a villában megismert szerelme harcát. De az is biztos, hogy szombat estétől ő már nem lesz egyedül, akár így, akár úgy!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.