Ha Béci nyer, barátnője is beköltözik!

ValóVilág: Ketten is élvezhetik a nyereménylakást?

Bízik kedvese győzelmében, de ha Béci megkapja a nyereménylakást, akkor nem engedi egyedül beköltözni őt Adrienn. Ha a fiú szombaton győz, akkor már mindenképp benn lesz a végső csapatban!

Képekben Béci és Szandika párbaja képgaléria

2011.04.12 16:29ma.hu / Tabu TV

Már csak egy akadályt kell Bécinek sikerrel vennie, hogy bekerülhessen a ValóVilág4 legvégső döntőjébe, ahol harmadmagával kell megküzdenie és maga mellé állítani a szavazókat. Az utóbbi hetekben váratlanul egyre jobb esélyeket szerző fiú barátnője, Adrienn közben kintről nézi az eseményeket, és persze nagyon drukkol párjának.

Amióta Béci beköltözött a villába, azóta kétszer találkoztak, először az évfordulójuk alkalmából, másodszor pedig a fiú születésnapján kedveskedtek a szerkesztők azzal, hogy meglepetés-vendégként egy egész éjszakára beengedték hozzá Adriennt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


Egyértelmű, hogy jelenleg a lányt is leginkább a szombati események izgatják, hisz szerda estig ő is csak találgatni tud, vajon kit választ ellenfélként Béci. Húgával, Gigivel ellentétben a barátnő úgy véli, semmi értelme nem lenne Anikót vagy Jerzyt választania, Alekosszal mérheti össze erejét - fejtette ki a Tabu TV legutóbbi videójában.

Igaz, ezzel kockáztatja a végső döntőbe jutást, mert az okostojás jelenleg még a védettséget élvező Éva szavazóbázisát is maga mögött tudhatja, míg az utolsó döntőben épp ez lehetne Béci fő fegyvere, a szavazók kétfelé oszlása. Ha viszont megnyerné a versenyt, akkor már biztos, hogy nem egyedül költözne a nyereménylakásba, Adri hűségesen követné oda is szerelmét - derült ki az internetes tévéből.

Még több hír Béciről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.