Anyja testében mumifikálódott a baba

Elképesztő: 30 évig hordta magában elhalt magzatát!

Elképesztő okot találtak az orvosok egy nő évtizedeken át tartó hasfájása hátterében: a nő egy 30 évvel korábbi vetélése nem a normális módon végződött, a magzat a testében maradt.

2011.04.04 11:29ma.hu / manna.ro
Fotó: manna.ro

Egy 65 éves dominikai nő azzal fordult a Santo Domingo-i orvosokhoz, hogy évtizedek óta tartó hasfájása az elviselhetetlenségig fokozódott.

A kórházban a kivizsgálás végére döbbenetes eredmény tárult az orvosok elé, amit annak ellenére nem fedezett fel korábban senki, hogy Haitiana Lusianni Isa nem most először fordult szakemberhez.

Az asszonynak 30 éven ezelőtt volt egy méhen kívüli terhessége, de akkor nem vette észre senki, és az elhalt magzat nem távozott a testéből, hanem szó szerint mumifikálódott a szövetek között.

A kínzó alhasi fájdalmakat tehát a kisbabája okozta három évtizeden keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.